lun. dec. 4th, 2023

Soția polițistului din Râmnicu-Vâlcea care a murit în spitalul în care se trata de SARS-CoV-2 aduce in fata presei informatii halucinante!

Femeia a declarat că soțul ei i-a trimis o scrisoare prin care o ruga să-l scoată din spital, deoarece medicul l-a tratat prost. În plus, se pare că i-au confiscat telefonul și au ascuns informații detaliate despre sănătatea sa.”Am vorbit cu el și spunea că nu se duce nimeni la el, nu se poate descurca nici să își pună o cană cu apă, s-a agitat foarte mult, a intrat în panică pentru ce a văzut acolo. Când ne-a sunat de sus de la spital, a strigat în gura mare: ”Veniți să mă luați că ăștia mă omoară și nu am mai avut acces la telefonul lui și nici la el să vorbim”, a spus Anișoara Zăuleț, soția polițistului decedat, pentru Antena 3.

Printre dezvăluirile făcute, soția polițistului mort din cauza coronavirusului susține că medicii au trata-o disprețuitor.”Nu vreți să știți cum ne-au vorbit. O doamnă asistentă ne-a vorbit atât de urât și ne-a respins… Nu ne-a lăsat să vorbim cu el la telefon. Nu ni-l dădeau, spuneau că nu poate vorbi, cel puțin două cuvințele, să îi spunem că suntem alături de el și nu e singur. Nu a fost și el ultimul om… și indiferent, ultimul om din oraș să fi fost, și tot trebuia tratat omenește”, a mai spus femeia.

Sursa: stirileKanalD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *