vin. iun. 14th, 2024

Un cunoscut jurnalist, actual consilier județean, îl acuză direct pe Florin Cîțu, cu date că se droga .

Cunoscutul jurnalist Cristian Vasilcoiu: actualul premier, Florin Cîțu, se droga! Și asta chiar de față cu jurnalistul care susține această acuzație.

Vasilcoiu, actual consilier județean la Dolj, a scris două postări în acest sens.

”Oameni buni, Premierul Cîțu e un dezastru natural care se droga de față cu mine!”, acuză Vasilcoiu care atrage atenția – ”Scriu asta de ani de zile! Am tot scris! V-a durut în cur!”.Mai mult, Vasilcoiu susține și povestea că premierul… nu a reușit să intre la treapta a doua la liceul industrial din Vâlcea: ”Nu a intrat la liceu, a intrat la școala profesională!””Serios, în așa hal am ajuns?! Să avem un drogat premier?!”, scria revoltat Vasilcoiu, completând ”Băi oameni buni, voi sunteți sănătoși la cap?! Eu cred că Iohannis e la fel de drogat, altfel nu se explică!”.

Jumătate de oră mai târziu, jurnalistul a scris o a doua postare, dând alte detalii:”La Panik (”Panik & Pub”, local din București, n.n.), pe Eminescu, era Cîțu cu noi! Pe Victoriei, după ce pleca de la B1 TV, despre care apariții îi spuneam că bate câmpii, era iar cu noi la Palatul Știrbey!”, scrie Vasilcoiu, reluând acuzația – ”Avem premier un drogat! Și nimeni nu face nimic!”.

Desigur, asupra acestor acuzații mai ales ca ele sunt făcute de un jurnalist și politician,este obligatoriu ca premierul să răspundă.

În privința lui Florin Cîțu mai planează o întrebare la care ar trebui să răspundă – CINE i-a plătit studiile din SUA? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *