vin. iun. 14th, 2024

Bugetul.ro:Medicul Gregory Michael, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami de 10 ani, a fost adus la Urgențe cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronica, o afecțiune rară caracterizată prin scăderea numărului de trombocite sau plachete sanguine sub 100.000/mmc, cifră considerată actualmente limita inferioară normală. Iar pe 3 ianuarie a făcut o hemoragie ce i-a fost fatală.

Heidi Neckelmann, soția doctorului Gregory Michael, care a murit pe 3 ianuarie, a declarat pentru NBC Miami că soțul său a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini și picioare.

Totodată amintim ca în luna octombrie unul din voluntarii dintr-un studiu clinic al vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford a decedat.Deși persoanei i s-au facut toate analizele, acesta fiind perfect sănătos, îndeplinind astfel condiția obligatorie pentru participanții la studiul clinic, acesta a decedat după procedura de testare a vaccinului anti-COVID-19.Universitatea a confirmat că persoana respectivă din Brazilia a decedat, dar nu a oferit alte detalii personale, relatează Reuters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *