lun. dec. 4th, 2023

Mai mulți studenți de la Harvard au lansat o petiție care își propune eliminarea diplomelor pentru susținătorii președintelui Trump. „Harvard trebuie să revoce diplomele absolvenților al căror limbaj de subminare a proceselor democratice a incitat la insurecția violentă din 6 ianuarie”, se spune în petiție, care a fost obținută de Fox Business. „Măsura include pe toți cei care și-au folosit platformele pentru a nega validitatea alegerilor prezidențiale”, se arată în textul de la Harvard.

Potrivit Fox Business, petiția se adresează nu doar în rândul tinerilor studenți, ci chiar și în rândul studenților de vârstă mijlocie. „Am fost surprins cât de populară este această petiție chiar și în rândul studenților de vârstă mijlocie”, a spus un student pentru Fox, care a vorbit doar cu condiția anonimatului, din teamă. Petiția a menționat, de asemenea, recenta decizie de eliminare a republicanei Elise Stefanik (R-NY), absolventă de Harvard în 2006, din rolul său în Consiliul Consultativ Superior al Institutului de politică al universității, informează DailyWire.

Ne întrebăm unde este democrația S.U.A. atât de admirată de guvernanții noștri și dată drept exemplu românilor de către diplomații americani?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *