mar. dec. 5th, 2023

Se cunoaște încă din anul 2014 faptul că în fundația creată de medicul Raed Arafat, care se foloseste de numele SMURD, domnul Radu Tudor unul dintre realizatorii postului Antena 3 are o funcţie acolo.

Acest lucru ne face să ne întrebăm câtă imparțialitate jurnalistică poate exista din partea postului de televiziune Antena 3 în anumite situații ce-l au în prim-plan pe secretarul de stat Raed Arafat.

A devenit un obicei ca după fiecare tragedie soldată cu pierderi de vieţi omeneşti, Arafat să meargă la Antena 3, deşi mult mai logic ar fi să organizeze o conferinţă de presă.

Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai medicului Raed Arafat s-a dovedit a fi jurnalistul Radu Tudor. Acesta a făcut adevarate crize de isterie dealungul timpului în studioul Antenei 3 şi i-a înfruntat pe toţi cei care au îndrăznit să ceară explicaţii, lucru ce-l putem observa în ultima vreme și la colegul său Mihai Gâdea.

Potrivit jurnaliştilor de la reportervirtual.ro Radu Tudor este membru în Consiliu Director al Fundaţiei pentru Smurd, ONG controlat de Raed Arafat.

Sigla Fundaţiei se găseşte şi pe site-ul oficial al serviciului de stat Smurd. Acolo oamenii sunt îndemnaţi să îşi direcţioneze 2% din impozite către Organizaţia Non-Guvernamentală controlată de Arafat şi Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *