lun. dec. 4th, 2023

În urma protestului organizat duminică 7 martie în fața Palatului Parlamentului din București unde au participat peste 20.000 de români care au protestat împotriva legii vaccinării obligatorii și a pașaportului de vaccinare,proteste ce au avut loc în mai multe țări europene, moderatorul emisiunii „Punctul de Întâlnire” ,din cadrul postului de televiziune Antena3, Radu Tudor, printr-o postare pe Facebook a jignit milioanele de oameni ce au păreri diferite vis-a-vis de obligativitatea vaccinării.”Cretinism manifest în formă continuată şi agravantă. O golănie politică, organizată, nespontană, pentru beneficii politice în urma suferinţei generate de pandemie”, a scris Radu Tudor, duminică, pe pagina de Facebook, referindu-se la miile de români participanți la protest.

De nenumărate ori, angajatul Antena 3, Radu Tudor, a jignit cetățenii români prin postarile sale subiective și lipsite de etică jurnalistica nemaivorbind de bun-simț, educație și patriotism.

Putem observa cum, în nenumărate postări pe pagia sa de Facebook, Radu Tudor aplaudă achizitiile nejustificate de armament pe care România le-a facut de-a lungul timpului, în special în perioada pandemiei când prioritățile țării erau altele, postările prin care laudă fiecare pas făcut de Arafat și fiecare decizie luată de acesta cu privire la limitarea drepturilor cetățenilor, lucu deloc surprinzător din moment ce Radu Tudor este membru în Consiliu Director al Fundaţiei pentru Smurd, ONG controlat de Raed Arafa.

Se pare însă că ultima postare făcută de acesta ca urmare a protestului din 7 martie a declansat un val de reacții negative în ceea ce îl privește, telespectatorii postului Antena 3 cerând chiar și concedierea acestuia: „dacă Radu Tudor rămâne la Antena 3 eu nu mai urmăresc acest post”; „un astfel de individ va strică imaginea și credibilitatea” sunt doar cateva din reactiile telespectatorilor Antena 3.

One thought on “Jigniri aduse românilor de moderatorul Antena 3 – Radu Tudor”
  1. Păcat că este jurnalist. Să jignești mii de românii. Ar trebui să-l dea afara Voiculescu. Cine plătește bine il susține. Este un specimen greu de suportat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *