vin. dec. 8th, 2023

Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza, pentru că este sentimental foarte greu de acceptat.

Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală, de aceea nici nu aș putea să vă deslușesc prea multe.Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională. Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros
A spus Profesorul universitar doctor Benedek Imre, unul din cei mai buni cardiologi pe care îi are România despre drama pe care a trăit-o fratele sau, profesor doctor Benedek Istvan, cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, şi care a murit de COVID-19 fiind legat de pat la ATI Mureş. la Antena 3.

One thought on “Doctorul care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, a murit legat de pat la ATI Mureş.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *