vin. iun. 14th, 2024

Florin Cîțu compară acțiunile celor care contestă vaccinarea sau respectarea măsurilor de igienă și distanțare cu acțiuni ale teroriștilor. Nu știm dacă afirmația îi vizează si pe colegii dânsului.

În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a declarat premierul vineri dimineață, la Palatul Victoria.

Florin Cîțu a mai afirmat că vaccinarea trebuie să continue,CU TOATE TIPURILE DE VACCIN, deși în alte țări a fost stopată.

Vaccinarea trebuie să continue”„Campania de vaccinare trebuie să continue cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse. Nu s-a schimbat nimic. În ceea ce privește tipul de vaccin care este în discuție în spațiul public (lotul de vaccinuri AstraZeneca suspendate în mai multe țări din UE – n.r.), Agenția Europeană spune foarte clar că nu există indicii în acest moment care să facă legătură între cele câteva cazuri și vaccin. De aceea campania de vaccinare trebuie să continue, bineînțeles, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse. La nivel european sunt deja cinci milioane de persoane vaccinate cu acest vaccin și avem o țară – Marea Britanie – care își vaccinează toată populația. (…) Trebuie să avem încredere în experții care au autorizat, au recomandat autorizarea acestui tip de vaccin că își vor face treaba în continuare”, a mai spus premierul, arătând că el are încredere în experți și în recomandările lor.

Afirmațiile facute de premier ne fac să ne punem întrebarea dacă nu vor folosi acest tertip „terorism” pentru a îi împiedica pe cetățenii care nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinarii și militează pentru libertate, să mai protesteze, iar în cazul în care totuși o fac să se poată interveni în forță impotriva cetățenilor fiind din considerentul că sunt „teroriști”.

sursa video: Digi 24
2 thoughts on “Florin Cîțu compară acțiunile celor care contestă vaccinarea cu acțiuni ale teroriștilor”
  1. Nu sunt de acord cu aceasta forțate a lor. Simt pe zi ce trece că suntem țară a cărei populație este cobai? Pe noi se testează vaccinurilor și cu noi incepe reducerea populației omenirii.
    Detașamentele de bursieri ale știm noi cui au infiltrate generații de romani, si nu numai români, pregătiți a-și îndrplini o misiune oribila împotriva vieții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *