vin. iun. 14th, 2024

Jurnalistul Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „Dăruim și Câștigăm Împreună”, pentru a ajuta persoanele din mediile defavorizate și copiii bolnavi.

Campania se va desfăşura la nivel național.

Un fapt absolut minunat ce ne-a atras atenția, este acela că,prin această campanie, domnul Mihai Căldăraru nu solicită bani din partea celor care doresc să ajute. Sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare, iar cei care doresc să ia parte la această inițiativă, pot lua legatura cu Mihai la numărul de telefon 0722707022.

Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai!

Pentru cei care nu știu cine este Mihai Căldăraru vă vom face o scurtă prezentare:

Mihai Căldăraru a ajuns, la vârsta de trei luni, într-un orfelinat, unde a avut o viață foarte dificilă, fiind deseori supus unor rele tratamente, care i-au deteriorat permanent starea de sănătate.

A urmat cursurile unei Școlii de Arte și Meserii, al unei Școli Populare de Artă și al unui curs de inspector de resurse umane.

După ieșirea din orfelinat, înțelegând drama copiilor instituționalizați, trăind-o chiar pe propria piele, și-a dedicat viața ajutorării acestora.

Mihai Căldăraru a urmat cursurile de Jurnalism ale Universității Hyperion, după care a înființat două publicații și o asociație, MicNews, cu ajutorul cărora a desfășurat o serie de proiecte dedicate, printre care amintim: tabere la mare și la munte pentru copii defavorizați; campaniile naționale “Sărăcia Distruge Omenia”, Câștigă România, Dăruiește Bucuria! ” și „Rechizite pentru viitorul tău”, în care au fost ajutați sute de copii și bătrâni defavorizați; parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța”, spune Arhiepiscopia Tomisului.

O parte din aceste proiecte au fost desfășurate și în parteneriat cu Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, un ONG care l-a „adoptat” pe Mihai și l-a numit, în acest an, director general pentru România.

Mihai Căldăraru este în prezent jurnalist și director la AEDOPS România, Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu dizabilități.

Prin campaniile sale domnul Mihai Căldăraru a ajutat si ajută și în prezent atât copii cât și vârstnici.

Admirăm drumul pe care a ales să meargă copilul Mihai Căldăraru, deși a avut o copilărie destul de dificilă și salutăm initiativele adultului Mihai Căldăraru,premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență pentru faptele lui bune și pentru implicarea lui în problemele sociale.

Chiar dacă multe persoane se află în situații nu tocmai plăcute și ușoare, Mihai Căldăraru încearcă pe cât posibil să ajute bătrânii și să aducă zâmbete copilașilor fără părinți sau celor cu nevoi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *