mie. aug. 17th, 2022

Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională, povestește că a avut nevoie chiar de resuscitare după vaccinare, în ciuda faptului că nu a fost vaccinată cu o doză din lotul cu probleme.

”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului.

Nu mai fac niciun rapel- Am fost ca și moartă. Am leşinat de două ori

Am stat cinci minute în picioare și dintr-o dată am simțit că amețesc și m-am așezat pe scaun și de aici o să vă povestesc din relatarea soţului meu. Au urmat două episoade succesive primul a fost un leșin din care mi-am revenit câteva momente după care mi-am pierdut din nou conștiența.

Soţul meu m-a resuscitat. Îl auzeam cum striga: „Respiră, respiră!”Auzeam doar niște strigături de respiră, respiră şi mă concentram să răspund la indicaţiile soțului meu. Încet încet am revenit la realitate. Mi-a fost teamă că o să mor. Dacă nu era soţul acasă, muream.

Mi-am revenit destul de greu după ce m-am înnegrit. În continuare nu am o stare foarte bună. Am avut de la vaccin cefalee, inapetență, stare de moleșeală…

Nu sunt convinsă! Sincer! Eu am făcut și analize înainte de vaccin, sunt cu analizele la zi, nu am nicio boală cronică, sunt sănătoasă clinic. După reacție, nu știu ce să spun! Dar este clar că nu mai fac rapelul a declarat balerina la romaniaTv, marti, 16 martie 2020.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *