mar. dec. 5th, 2023

Vineri, 5 martie, site-ul Israel-News lansează un articol cu titlul: „A fost depusă o plângere în fața Tribunalului de la Haga pentru a opri vaccinarea în Israel”.

Articolul explică faptul că organizația „Oamenii adevărului” a depus o plângere la Tribunalul de la Haga împotriva guvernului israelian, care „efectuează experimente ilegale asupra cetățenilor israelieni”, prin intermediul Pfizer.

Ruth Mahachovsky și Arie Suchowolski,cei doi avocați din spatele plângerii, susțin că politica de vaccinare în masă a guvernului israelian „încalcă principiul consimțământului informat al unei persoane de a primi tratament medical”. Mai mult, ei cred că „statul Israel, guvernul israelian cu miniștrii săi și membrii Knesset, primarii și alți înalți oficiali, încalcă flagrant Codul de la Nürnberg”. susțin că politica de vaccinare în masă a guvernului israelian „încalcă principiul consimțământului informat al unei persoane de a primi tratament medical”.

Se pare că instanța de la Haga a acceptat plângerea depusă de doi avocați israelieni, pentru încălcarea CODULUI NUREMBERG de către guvernul israelian. Experimentul Pfizer în statul Israel a fost realizat prin încălcarea Codului de la Nürnberg.

Potrivit site-ului France Soir Acum se așteaptă decizia instanței

Codul de la Nürnberg a fost elaborat în 1947, în timpul proceselor de la Nürnberg din Germania. Pe banca acuzaților, doctori, inclusiv Josef Mengele, care au efectuat experimente medicale pe 7.000 de prizonieri din lagărele de concentrare, în timpul celui de-al doilea război mondial. Toți sacrificați pe altarul științei. Erau testate pe deportații preponderent evrei modalități de îmbunătățire a șanselor de supraviețuire a soldaților naziști pe front. De asemenea, au efectuat experimente pentru a-și susține viziunea ideologică asupra superiorității rasiale a arienilor. Toate experimentele au fost efectuate fără acordul subiecților.

Cele zece recomandări ale codului – inclusiv obținerea „consimțământului voluntar” al pacientului sau confirmarea faptului că experiența evită „suferințe și vătămări inutile, fizice și mentale” – au pătruns în practica medicală. Ulterior, codul a servit ca bază pentru Declarația de la Helsinki din 1964, care stabilește care sunt regulile de etică în cercetarea medicală.„Inima codului este noțiunea de consimțământ. Consimțământul este valabil atunci când există informații clare și corecte: ceea ce se numește consimțământ informat. Codul de la Nürnberg are valoare universală”, subliniază Emmanuel Hirsch.

Articolul de pe site-ul Israel-News a fost distribuit in întreaga lume chiar și de numeroase personalități din domeniul științific.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *