mar. dec. 5th, 2023

Dr. Ion Alexie, medic primar de boli infecţioase la un spital din Las Vegas, a vorbit, la Antena 3, despre situația medicului pneumolog-bronholog Flavia Groşan şi despre protocolale de tratament anti-COVID-19, existente în România.

Medicul din Las Vegas este de părere că protocoalele de tratament din România ar trebui să fie mai flexibile.

Toți medicii români caută soluții, deoarece nu au cu ce să își trateze pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Medicul Ion Alexie o felicită pe Flavia Groșan, fiindcă a reușit, prin intermediul propriei scheme de tratament, să vindece, fără spitalizare, peste o mie de pacienți de COVID-19.

Medicul din Las Vegas spune că ceea ce a făcut Flavia Groșan este de aplaudat și nu ar trebui criticată pentru ceea ce a făcut. COVID-19 este o boală nouă, care are nevoie, în permanență, de un tratament bun, care să o combată.

„Dna doctor a avut norocul să trateze pacienții foarte devreme și dacă, cu adevărat a vindecat 1.000 de pacienți sau poate 500, sau poate 700, este un lucru de aplaudat și nu trebuie să fie judecată şi mai ales într-un mod acuzator. Ştim cu toții că aceasta este o boală foarte nouă și se schimbă în permanență și peste tot căutăm tratamentele cele mai bune, este adevărat nu avem un protocol perfect.” a precizat dr. Ion Alexie

Acesta a mai precizat un lucru extrem de important și anume că: „Protocoalele din toată lumea sunt prost făcute”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *