mar. dec. 5th, 2023

După apariția în presă a informațiilor conform cărora Flavia Groşan, medic pneumolog – bronholog, a tratat și vindecat peste 1000 de pacienți bolnavi de virusul SARS-CoV-2, fără ca aceștia să necesite spitalizare, urmându-și propria schemă de tratament și nu cea impusă la nivel mondial inclusiv în spitalele din România unde s-au pierdut mii de vieți în ultimul an, pe numele acesteia s-a depus o sesizare de malpraxis la Colegiul Medicilor însă sesizarea nu a fost depusă de vreun pacient care să fi avut de suferit în urma tratamentelor recomandate de doamna doctor ci de o colegă medic, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment după cum a precizat și medicul Monica Pop într-o intervenție telefonică la un post de televiziune.

Dr.Flavia Groșan a fost audiată azi la Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş, a anunţat după audierea doamnei doctor Flavia Groşan că aceasta nu primeşte nici o sancţiune pentru declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public, iar în ceea ce privește acuzațiile de malpraxis, acestea nu au o bază reală.

Medicul Flavia Groşan a dat spus şi ce este boala provocată de SARS-CoV-2: „Este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic, un pic mai, mai, mai… da, este un virus un pic mai agresiv.

Medicul afirmă că lockdownul și masca de protecție scad imunitatea.

Imunitate care este extrem de importantă mai ales în această perioadă. ”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns… a spus dr.Flavia Groșan

Nu știm dacă este doar o simplă coincidență faptul că medicul Anca Marinescu, cea care a sesizat Colegiul Medicilor cu privire la Doamna doctor Flavia Groșan, îl apreciază pe ministrul sănătății Vlad Voiculescu și este o susținătoare a USR-PLUS și a initiativelor #rezist după cum se poate observa chiar pe profilul de Facebook al dânsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *