joi. aug. 11th, 2022

Noul Post de televiziune News România a debutat în forță. Înca din prima zi de deschidere, moderatorul uneia dintre emisiunile postului a facut dezvaluiri șocante cu privire la modul în care autoritățile gestionează pandemia.

Remus Rădoi moderator ROMÂNIA UNITĂ

În cadrul emisiunii România Unită, jurnalistul Remus Rădoi a făcut publică o discutie purtară cu Ioan Banuș, Consilierul Ministrului de interne, discuție in care acesta afirmă că: „dosarele penale care se fac așa nu au nici un scop. Special se face așa ca să forțezi cumva populația”

Puteți urmări emisiunea integral pe:

https://www.facebook.com/watch/?v=728729144467116

Întrebat de unde a venit acest ordin de „șicanare” al populației, Ioan Banuș raspunde „nu faci tu de capul tău, noi suntem pașalâc suntem coordonați(…) Omoară economia, omoară tot ce să mai vorbim

In aceeași discutie Consilierul Ministrului de interne afirmă că oricui îndrăznește să nu fie de acord cu „sistemul” imediat i se va fabrica un dosar penal și va fi închis.

Tot în cadrul primei ediții a emisiuni România Unită în inregistrarile,Consilierul Ministrului de interne, intrebat fiind de ședințele echipei de specialiști a lui Arafat, ședințe pe seama cărora cel din urmă mentionat afirmă public ca sunt hotărâte masurile și restricțiile, acesta afirmă”care specialisti? Că sunt toți pile„. De asemenea confirmă faptul că testele sunt fabricate și indiferent de persoană toți trebuie declarați pozitiv la infecția cu virusul Covid 19orice testare care se face e Covid. Inclusiv testele care se fac majoritatea dau Covid special să fie număr mare(declarat de infectari). Printre testele folosite la nivel de țară peste 80% au Covid așa era ordinul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *