mar. dec. 5th, 2023

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat vineri, în timpul unei vizite la Cluj-Napoca, despre criticile pe care i le-a adus fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, însă acesta nu a vrut să le comenteze.

Nu comentez declarațiile. Vă dați seama cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi. Nu aș avea timp. Avem o pandemie de guvernat… de trecut țara printr-o pandemie, lucruri foarte importante de făcut. Opinii personale nu comentez. Aș vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliția funcționează. Ieri am avut o ședință de Guvern, lucrurile au mers foarte bine, nu am avut nicio problemă„, a fost răspunsul dat de Cîțu.

Întrebat și despre acuzația făcută de Voiculescu legată de o raportare eronată a deceselor cauzate din cauza COVID-19, premierul a replicat: „Aici lucrurile sunt foarte importante și trebuie clarificate. Eu îi cer public vicepremierului Dan Barna, coordonatorul Ministerului Sănătății, să ne spună dacă știa despre aceste lucuri și ce măsuri a dispus. Ar trebui să prezinte în ședință de Guvern„. El i-a mai cerut lui Barna explicații și în legătură cu mafia din Sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *