mie. aug. 17th, 2022

Numarul doi in senat, vicepresedintele Iuliana Scantei s-a trezit ca este cercetata pentru fals si uz de fals! Culmea este ca un coleg din PNL i-a facut plangere la parchet.

Iuliana Scantei este notar de meserie si o apropiata a fostului ministru liberal Tudor Chiuariu. Are o avere considerabila. Nou intrata în Parlament, femeia are 3 apartamente in Bucuresti și Iași, dar si bijuterii, tablouri și ceasuri în valoare de aproape 140 de mii de euro.

Dragomir Tomasevschi, fost candidat si el pe listele pnl pentru un fotoliu de senator, a depus o plangere la Parchet in care reclama ca Iuliana Scantei a devenit senator numai in baza unei simple adeziuni, fara a fi membru de partid.

„Simpla cerere de adeziune la un partid politic nu te face membru prin completare, statutul prevede pasi clari, doua saptamani afisarea la sediu, ulterior o sedinta a organizatiei locale”, spune avocatul.

Pana cand procurorii vor elucida misterul candidaturii si mai ales cine si cum a gresit, Iuliana Scantei simte pe pielea ei ca viata politica nu e tocmai roz.

„Ma simt tarata de propriul partid intr-un scandal cel putin ridicol din punct de vedere juridic pentur ca in calitate de candidat am semnat doua cereri, cerere de adeziune si de acceptare si e aberant ca il incluzi dar nu il faci membru PNL”, spune Iulia Scantei.

Sursa: stirilekanald.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *