vin. iun. 14th, 2024

De când omenirea a învăţat să fabrice virusuri, a folosit în serul vaccinal un virus similar celui care producea epidemia, dar inactivat. Acum, pentru întâia oară în istorie, vaccinurile Pfizer, Moderna şi Astra folosesc un virus activ.

Folosesc pentru prima oară în istorie un virus activ în vaccin şi NU au nicio explicaţie plauzibilă pentru asta. Doar China foloseşte un vaccin cu un virus atenuat. Cu vaccinul chinez sunt de acord, cu celelalte nu! Şi nu mă tem să-mi pierd dreptul de a mai profesa de dragul adevărului” – a spus Christian Perronne, vicepreşedinte din 2009 încoace al grupului de control asupra politicilor vaccinale europene, grup afiliat OMS.

Christian Perronne a fost imediat cenzurat. Media mainstream îl marginalizează deja.Ce ar însemna, în miezul ei, o asemenea informaţie dacă ar fi adevărată? Ar însemna că ori iei virusul din natură, ori îl iei dintr-un ser, tot un drac e. Şi, de oriunde l-ai lua, faci anticorpi. Dacă-l iei dintr-un ser, apare o mare deosebire statistică. Ritmul vaccinării în lume nu egalează ritmurile contagiunii naturale, prin urmare nu au să apară efectele care au condus la suprasolicitarea spitalelor, başca faptul că aceia care au fost listaţi cu comorbidităţi severe nu sunt trecuţi pe listele de vaccinare.

Informaţia, de mâna întâi totuşi, ne spune că am fost infectaţi o dată pe cale naturală şi încă o dată pe cale vaccinală, dacă ne-am vaccinat, desigur. Iată de ce spunea OMS că adevărata imunizare de turmă este doar vaccinarea. Dacă am fi lăsat omenirea să se imunizeze turmaş, am fi avut ATI-urile copleşite. Aşa, infectându-ne prin vaccinare, totul are a fi sub control şi vaccinarea de turmă îşi poate face efectul fără să suprasolicite ATI-urile.

Ce mai conţine această informaţie de înalt nivel ştiinţific, dacă este adevărată? Faptul că, iată, cel puţin trei mari producători de vaccinuri au ascuns faţă de întreaga omenire că vaccinurile lor se bazează pe o imunizare de turmă şi nu pe cercetări ştiinţifice menite să inactiveze virusul din serul vaccinal.

Ceea ce avem aici este o pistă de cercetare către o posibilă acuzaţie de înşelăciune comercială globală. Tu, producătorule, ai promis că ai fabricat un vaccin, dar, în fapt, tu ai pus într-un ser chiar virusul activ cu care ne-am luptat în fel şi chip din februarie 2020 încoace. Atunci, de ce să nu te suspectăm noi pe tine că ai pus virusul activ şi în natură, tocmai ca să ajungi, în final, să-l pui într-un ser ca să faci un profit enorm în cel mai scurt timp?

Ai rămas cu banii investiţi în cercetare, nu ai cercetat nimic, ai luat virusul activ din natură şi l-ai pus într-un ser, ştiind deja că 90 la sută din cei infectaţi vor fi asimptomatici şi, în final, ai convins lumea să se vaccineze, adică să se infecteze din nou, de astă dată fără panică şi fără urmări economice drastic negative. Urma să câştigi mult mai mult decât ai câştigat deja prin neconsumarea banilor ce au fost investiţi în aşa-zisa ta cercetare pentru fabricarea vaccinului.

Ai luat virusul activ din natură… Acolo cum a ajuns? Da, poate că asta a fost singura ta cheltuială: să îl faci să ajungă în aerul respirat de noi. Dar nici pentru asta n-ai cheltuit banii tăi. Ai fost finanţat de guverne şi de diverşi „filantropi”.

Afacerea mileniului…Se ştie, acum, cum s-a derulat afacerea.

În 2013, la o mină din China, au murit mulţi mineri infectaţi. Cauza? Liliecii din mină. Au fost cercetaţi şi s-a descoperit un virus nou. A fost izolat. Apoi a fost cercetat spre a deveni transmisibil de la om la om. A devenit. Restul e cenzură şi bani căcălău.

Sursa articol: cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *