lun. dec. 4th, 2023

Campania lansată de Iohannis, „O pădure cât o țară”, cu 2 milioane de hectare împădurite, s-a dovedit o minciună.

După plecarea televiziunilor ce-l însoțeau, nu s-a mai plantat niciun pom.

O propagandă falsă, menită a-l ridica în slăvi pe președintele care, altminteri, declara că acordă acesteia înaltul lui patronaj. E singura de acest fel? Tot sub oblăduirea lui se desfășoară și programul România Educată, căruia, înțelegem că i-ar fi acordat aceeași tutelă, fiind programul lui de suflet. Doar o simplă verificare pe teren ar scoate la suprafață minciuni ca în „O pădure cât o țară”.

Vorbește despre digitalizare, despre rețele de conectare la internet, despre educație modernă și performantă. Când ajungi la școală, găsești altceva. O mizerie cruntă, tablete și calculatoare lipsă, profesori care nu s-au acomodat cu cursurile online. Cu ei vrea Klaus Iohannis să facă „România Educată”?

Un an de zile a ținut-o în funcția de ministru pe Monica Anisie, la adresa căreia a avut cuvinte de laudă. Ministresa, ea însăși un atentat la existența limbii române, materie pe care o preda. Ce performanță să faci cu ea? Totul a fost minciună, la fel cum este și acum.

Interesele politice bat libertatea învățământului. Școala se deschide sau nu după cum bate vântul, după cum cer unii nevoia de mască de protecție sau de testare. Este un joc prostesc de-a educația, în care contează ce zice guvernul, și nu nevoia de a învăța. „România Educată”? Nu, „O minciună mare cât o țară”.

Sursa articol: national.ro

Același lucru îl putem spune si despre defilarea presedintelui prin București pe bicicletă pe 12 martie cu ocazia campaniei “Vinerea Verde cand președintele i-a îndemnat pe toţi românii să lase maşina personală acasă şi să utilizeze bicicleta, transportul public sau să meargă pe jos, cu scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe, încurajând transportul alternativ spre şi de la serviciu. Deși după cum bine știm, familia prezidențială se deplasează în fiecare săptămână vineri de la București la Sibiu împreună cu o întreagă „escortă” de mașini ale SPP-ului, urmând ca în fiecare duminică aceștia să parcurgă același traseu de întoarcere. În aceste condiții grija sinceră a președintelui atât pentru mediu cât și pentru bugetul românilor este pusă serios sub semnul întrebării

Președintele Iohannis „Vinerea Verde”

coloana oficiala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *