vin. iun. 14th, 2024

Un bărbat mort, din comuna Gârda de Sus, judeţul Alba, a fost condamnat la închisoare de Judecătoria Câmpeni, după ce a tăiat îngriji mama bolnavă.

lemne din pădure pentru aşi Bărbatul din Gârda de Sus avea 41 de ani atunci când a murit, în primăvara acestui an, şi locuia împ reună cu mama sa, grav bolnavă.

Pentru că nu avea suficienţi bani, bărbatul a tăiat copaci din pădure pentru încălzi, astfel că în iunie 2018 a fost prins după ce a tăiat doi copaci şi ia se a dus acasă.

În timpul cercetărilor penale, acesta a recunoscut şi a regretat fapta, explicându anchetatorilor că o avea în întreţinere pe mama sa grav bolnavă şi avea nle evoie de lemne pentru a încălzi locuinţa.

În decembrie 2019, instanţa de judecată ia aplicat o amendă penală în valoare de 2.400 de lei şi a fost obligat să achite şi suma d e 1748 de lei, reprezentând contravaloar ea copacilor tăiaţi din pădure.

Pentru că nu a avut bani să plătească, în iunie 2020, Biroul de Executări Penale din cadrul Judecătoriei Câmpeni a sesizat instanţa pentru ca amenda s ă fie înlocuită cu închisoarea.

Pe 15 aprilie 2021, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, chiar dacă bărbatul murise pe 24 martie 2021.

La rândul ei, mama bărbatului s stins din viaţă în decembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *