mie. aug. 17th, 2022

Marți, Înalta Curte de Casație și Justiție  a mai anulat 2 hotărâri ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență!

Adrian Cristian Secu, tânărul student din anul al doilea al Facultății de drept a obținut anularea HOT. CNSU Nr 40/2021 si a anexelor și HOT CNSU Nr 28/2021. Acum,se așteaptă ca persoanele care au pus în aplicare aceste hotarari să răspundă penal pentru fapta lor.

Decizia e definitivă, iar Arafat pierde din nou în fața studentului, după ce în urmă cu câteva săptămâni Adrian Cristian Secu anulase Hotararea CNSU care certifica pandemia în România! 

” Respinge excepţiile invocate de intimatul-reclamant Secu Cristian Adrian prin întâmpinare, respectiv excepţia nulităţii şi excepţia lipsei de interes în promovarea recursului. Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin reprezentant legal Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne împotriva sentinţei civile nr. 1076 din 1 iulie 2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă.  Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi 20 iulie 2021.  Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, în 24 de ore de la pronuntare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *