vin. dec. 8th, 2023

Un polițist din localitatea Poieni, judeţul Cluj a fost implicat, în urmă cu două săptămâni într-un accident rutier şi există suspiciunea că la volan era chiar el, dar fiind băut, i-a cerut iubitei să ia întreaga vină asupra ei.

Femeia s-a prezentat la secţie după două ore, când pe tură erau nişte poliţişti pe care îi cunoştea şi le-a spus că ea a condus autoturismul în momentul impactului.

Cazul a aparut în presa locală, iar cei de la IPJ au trimis cercetarea internă la poliţia din Huedin. Cu toate acestea, IPJ i-a aprobat acestuia concediul de odihnă din ziua respectivă, astfel că nu au mai avut pe cine cerceta.

Poliţistul este cunoscut cu antecedente după ce în luna aprilie a fost implicat într-un scandal în care l-a ameninţat cu moartea pe şeful unui local, pentru că a refuzat să îl servească cu alcool.

Întrebat despre această situaţi, ministrul Bode a precizat că îşi asumă să scape poliţia română de uscături. A dispus apoi să i se sisteze concediul de odihnă şi să fie pus la dispoziţia celor care trebuie să îl cerceteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *