lun. dec. 4th, 2023

Pilotul unei aeronave Tarom, pe ruta Amsterdam-București, se află în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical.

În momentul în care aeronava condusă de pilot se pregătea de aterizare, acesta i-a spus comandantului că se simte rău, iar comandantul a preluat controlul aeronavei. Cursa aeriană a sosit în siguranță pe Aeroportul Otopeni, la ora 15.30, toți pasagerii fiind debarcați fără probleme.

La începutul lunii ianuarie, piloţii şi personalul de zbor de la Tarom solicită vaccinarea cu prioritate cerând să fie trataţi precum medicii şi incluşi în prima etapă a programului de vaccinare pentru coronavirus.

Potrivit surselor, pilotul aeronavei Tarom, pe ruta Amsterdam-București a intrat în stop cardio-respirator după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale.

Potrivit ISU București – Ilfov, pilotul are în jur de 56 de ani și este în stare bună, medicii urmând să decidă dacă trebuie transportat la spital. Cel mai probabil el a suferit o lipotimie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *