lun. dec. 4th, 2023

Mihai Tudose a reacționat după anunţul premierului că România a avut în trimestrul al doilea o creștere economică de 13,6%.

”V-am promis veşti extraordinare din economie: 13% creştere economică. Sună bine, nu? Mai ales că am trecut împreună prin contextul nefericit de anul trecut, când economia globală a suferit cea mai mare lovitură din ultima sută de ani. Economia României a fost închisă. În acel moment, nu aveam soluția pe care o avem astăzi, nu aveam vaccinul”, a spus Cîțu.

„Premierul cu cazier/ țepar joacă alba-neagra cu datele economice.

Anunță creștere de 13,6% în trimestrul doi al anului, dar “omite” să o raporteze la contractarea cu 12,3% din același trimestru din 2020, perioada la care se raportează creșterea. Deci de la -12,3% am crescut cu 13,6%. Din rezultat mai scădem 5% rata inflației… Și ne dă cu minus!!! Care-i concluzia lui Florinel în condițiile astea: “Sună bine, nu? Am fost singurul optimist”. Wow! Da, la el, în lumea lui, el e singuru’… În lumea reală, românii suferă… Du-te, țeparule, undeva departe că aici nu mai ține cu alba-neagra!”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *