mie. aug. 17th, 2022

Premierul Florin Cîțu l-a demis, miercuri seară, pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. ”Am luat o decizie necesară. Am trimis președintelui României cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României”, a precizat Florin Cîțu.

„Am luat o decizie. Necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui cererea de revocare din funcţie a domnului Stelian Ion. Nu voi acecepta în Guvernul României miniştri care să se opună dezvoltării României”, a declarat Cîţu.

Prim-ministrul a susţinut că Stelian Ion nu a dus la bun sfârşit proiecte, iar accţiunile sale nu au dus la desfiinţarea SIIJ. „Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat. Am informat liderii coaliţiei de această demitere. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să şantajeze. România trebuie dezvoltată”, a mai declarat şeful Executivului.

Potrivit unor surse, ministru interimar al Justiției va fi Lucian Bode, actual ministru al Afacerilor Interne. Premierul a anunțat că a trimis președintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *