vin. dec. 8th, 2023

Un adolescent din Texas a recunoscut că a atacat la întâmplare oameni în public pentru a atrage mai multă atenție pe social media, susținând că „a fost doar o greșeală” în timp ce poliția a pornit o anchetă asupra actelor sale de violență, transmite NY Post.

„Am făcut o greșeală”. Adolescent din SUA, anchetat de poliție după ce a atacat oameni într-un parc pentru viziualizări pe TikTok .

Alford Lewis, în vârstă de 19 ani, a fost surprins într-un clip video atunci cand a atacat două persoane care pur și simplu se bucurau de o plimbare în parc. La scurt timp, departamentul local de poliție a deschis o anchetă după ce înregistrarea a devenit virală pe social media. Imaginile au fost criticate de internauți, iar locuitorii din zonă se tem acum că incidentul s-ar putea repeta.

La scurt timp după ce imaginile au creat ample dezbateri pe internet, Alford Lewis și-a recunoscut vina, asta după ce niște jurnaliști locali care au analizat imaginile au reușit să-l identifice și să stabilească o întâlnire cu el.

„Știi, doar am făcut o greșeală și toată lumea face greșeli”, le-a spus adolescentul.

Adolescentul le-a precizat jurnaliștilor și de ce a recurs la un astfel de gest plin de cruzime și de ce a ales să facă publice imaginile cu el atacând acele persoane. mai exact, el a explicat că a făcut asta asta pentru a atrage mai multă atenție, like-uri și vizualizări pe canalele sale de YouTube și Tik Tok.

În plus, acesta a mai spus fpatul că pune pe internet doar părțile „cele mai rele” din clipurile sale și că nu prezintă cum decurge „interacțiunea” cu cei pe care i-a atacat după momentul care a atras protestele internauților. Lewis a explicat faptul că în imaginile pe care nu le-a publicat chiar dă mâna și se ia în brațe cu una dintre victimele sale. Cu toate acestea, părinții adolescentului se declară dezamăgiți de comportamentul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *