vin. iun. 14th, 2024

Soțul regretatei cântărețe Cornelia Catanga, decedată în urmă cu câteva zile, decesul fiind declarat de autorități ca fiind produs ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, Aurel Pădureanu, a afirmat: „A ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a spus Aurel Pădureanu.

Mai exact, apropiații ei susțin că nu ar fi murit din cauza coronavirusului, dat fiind faptul că primul test i-a ieșit negativ, și astfel, o autopsie ar fi singura modalitate de a determina cu exactitate cauza decesului.

Dat fiind faptul că protocolului specific deceselor din cauza COVID-19 nu permite formularea unei cererei de autopsie în timp util, deoarece se cere o înmormântare în ce mai scurt timp de la preluarea trupului de la morgă, senatoarea Diana Șoșoacă l-a sfătuit pe Aurel Pădureanu, să depună o plângere penală, citează cancan.ro

În urma acestei acțiuni legale, procurorii ar putea solicita exhumarea cântăreței pentru ca în urma autopsiei să fie stabilită cauza exactă a morţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *