vin. iun. 14th, 2024

„Locul în față” la concerte, la restaurant, la hotel etc. va aparține vaccinaților, a admis luni seara premierul Florin Cîțu, precizând pentru a nu atrage și mai mult antipatia publică, faptul că această propunere vine nu din partea guvernului, ci din partea industriei.

Industria spune că sunt gata să deschidă pentru cei care se vaccinează. Eu vreau să mă asigur că toți românii au acces la vaccin și nu există discriminare. Dacă ai avut acces la vaccin și n-ai vrut să te vaccinezi…, o să fie complicat”, a spus premierul.

Astfel, restaurantele care își vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidență din localitatea în care se află, a declarat, luni seara, la Digi24, premierul Florin Cîțu.

Chestionați în legătură cu acest subiect cititorii noștri afirmă că în situația în care HoReCa va accepta aceste condiții discriminatorii și cu tentă de șantaj, vor boicota atât restaurante cât și hotelurile care vor impune vaccinarea personalului sau vor da întâietate clientilor vaccinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *