vin. iun. 14th, 2024

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București a declarat în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune News România că „Federația rusă nu a atacat civili în Ucraina! Tot ce ați văzut in media este fals”.

News România a fost singura televiziune din România, până la acest moment, care a cerut o poziție oficială și din partea Rusiei cu privire la războiul din Ucraina.

La invitația lansată de Remus Radoi, moderatorul emisiunii România Unită, Valeri Kuzmin a raspuns la o serie de întrebări lansate de jurnaliștii Marius Ghilezan, Purice și Adriana Bahmuțeanu.

Printre altele, Ambasadorul Rusiei la București a fost întrebat despre cum vede Rusia sancțiunile aplicate de guvernele occidentale, despre provinciile Donețk și Luhansk si despre care a fost factorul determinant în urma căruia Federația Rusă a luat decizia de a începe această operațiune în Ucraina, dacă a existat vreo înțelegere între NATO și UE pe de o parte si Federatia Rusa pe cealalta parte prin care NATO sau UE se angajau să nu se extindă până la Ucraina inclusiv, dacă există grupări paramilitare fasciste și xenofobe pe teritoriul Ucrainei, ș.a.

Interviul integral este publicat pe pagina de Facebook a televiziunii News România.

Suntem curioși dacă vor exista sancțiuni din partea CNA pentru postul de televiziune News România ca urmare a difuzării acestui interviu dat fiind faptul că în ultimul timp CNA duce o campanie apriga de cenzurare a presei. Vom urmări și aceste lucruri și vă vom tine la curent.

Interviul îl găsiți AICI:

https://www.facebook.com/NewsRomania11/videos/2970537583257243/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *