vin. iun. 14th, 2024

Lovitură grea pentru fanii popularului serial „Friends” („Prietenii tăi”) și pentru colegii de breaslă ai cunoscutului actor care l-a interpretat pe Chandler Bing. S-a aflat că Matthew Perry a murit.

Matthew Perry avea 54 de ani. Actorul american era cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în serialul „Friends”.

Actorul a fost găsit decedat în casa lui din Los Angeles, potrivit BBC. Acesta ar fi fost găsit fără suflare în cadă, potrivit LA Times și TMZ, care au anunțat primele vestea că Perry a murit.

După aflarea veștii tragice, Warner Bros TV a transmis un mesaj despre îndrăgita vedetă. „Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry”, au transmis reprezentanții studioului.

„Matthew a fost un actor incredibil de talentat”. „Impactul geniului său comic a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor devotați”, a transmis studioul american de film și televiziune.

Serialul „Friends”, care prezintă povestea a șase prieteni ce trăiesc în New York City, a fost lansat în 1994 și a fost difuzat până în 2004. Ultimul episod a fost vizualizat de 52,5 milioane de persoane din SUA.

Născut în Massachusetts, în anul 1969, Perry a fost crescut în Ottawa, Canada, iar apoi s-a mutat la Los Angeles în adolescență. Rolul care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă a fost cel din „Friends”, unde a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Lisa Kudrow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *