vin. iun. 14th, 2024

A fost o urmărire ca în filme, luni seară, pe străzile din Capitală. După ce a trecut pe roșu, un șofer a încercat să fugă de polițiști. Însă a rămas blocat în trafic și a fost prins.

Agenții nu l-au putut scoate din mașină până când nu au spart unul dintre geamurile vehiculului.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul a fost chestor în cadrul Ministerului de Interne.

Bărbatul de 60 de ani a fost văzut de ceilalți șoferi cum conducea, aparent sub influența acoolului, pe o stradă din Sectorul 3, foarte aproape de sediul Brigăzii Rutiere.

Oamenii au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns în zonă. Bărbatul a fost găsit în afara mașinii, iar în momentul în care i-ar fi văzut pe agenți s-a urcat la volan și a fugit, cu poliția pe urmele lui.

După o cursă de câțiva kilometri în trafic, mașina bărbatului a fost blocată de polițiști. Pentru că în continuare a refuzat să se supună indicațiilor agenților și să coboare din mașină, un polițist a fost nevoit să-i spargă geamul folosind, spun martorii, patul pistolului.

Urmărirea s-a încheiat pe o stradă din Sectorul 2. Bărbatul a fost scos din mașină și verificat de polițiști. Avea o alcoolemie de 0,56. A fost dus la INML și, mai apoi, audiat la sediul Brigăzii Rutiere. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul a fost chestor în cadrul Ministerului de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *