vin. iun. 14th, 2024

Fostul Ministru de Interne și actual Președinte al partidului Mișcarea România Suverană, Carmen Dan, a celebrat ziua de 1 Decembrie printr-un omagiu adus Reginei Maria. Aceasta a depus o coroană de flori la capela unde s-a odihnit INIMA Reginei Maria.

Mesajul postat de Carmen Dan pe pagina sa de Facebook a sunat astfel:

Cu plecăciune, la INIMA României!

Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca NAȚIUNE, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României, artizană a Marii Uniri. Împreună cu o delegație a MRS, mi-am îndeplinit astăzi o promisiune făcută mie însămi. Am depus o coroană de flori la capela unde s-a odihnit INIMA Reginei Maria. Încă se simt bătăile ei. Acolo, pe malul mării…

Am trăit un moment cu o încărcătură emoțională imposibil de descris în cuvinte. 1 DECEMBRIE 1918 nu ar fi existat fără ea! Iar astăzi, ROMÂNIA SUVERANĂ îi mulțumește! Testamentul său ar trebui să reprezinte pentru fiecare român o motivație pentru a iubi și a apăra PATRIA NOASTRĂ, ROMÂNIA!

“Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.”

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *